Aalesund Oljeklede
Ekornes
Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk
Janus
Oleana

Om oss

Teko Teknisk Forening (TTF) er en upolitisk interesseorganisasjon for tekstil, konfeksjon, trikotasje og tilhørende teko/søm relaterte bransjer. Vi har medlemmer fra  fiskeindustri til møbel, utdanning og forvaltning, fra store firma og enkeltmannsforetak. De fleste er mellom- eller fagledere i sin bedrift. I dagens utvikling så er det ikke lenger bare produksjon vi snakker om, også design, utvikling og innkjøp er tema vi tar opp.

Vi har ca. 200 medlemmer, men ønsker gjerne å bli flere.

Vi er delt i 3 kretser, Nordvestlandet, Vestlandet og Østlandet. Vi har sekretariat i Bergen. Hver krets har et styre der lederne danner et hovedstyre for foreningen.

Hva gjør vi

Vår hovedfilosofi er å kunne knytte kontakt og utveksle erfaringer. Dette gjør vi ved at vi har minst 2 årlige arrangement lokalt og ett hovedarrangement nasjonalt som er foreningens Landsmøte som arrangementteknisk går på omgang mellom kretsene. Foreningen formål er: Å fremme norsk tekoindustri.

På våre samlinger legger vi stor vekt på faglig utvikling, bedriftsbesøk og nettverksbygging. Ofte blir det arrangert turer der vi besøker bedrifter i og utenfor bransjen. På denne måten kan vi lære mer og ikke minst bli inspirert. 

Bli medlem 

Du kan registrere deg som medlem på denne siden eller sende e-post til tekoteknisk@getmail.no

  • Vår sekretær Eva Bjørndal treffer du på mobil 951 58 819.